ONZE OPENSTAANDE VACATURES

… KOM ONS PROFESSIONEEL TAXI TEAM VERSTERKEN

OPERATIONS MANAGER

JOB OMSCHRIJVING

Als operations manager neem je de gehele operationele bevoegdheid van de onderneming op jou. Zo bestudeer je on the job de bestaande processen en werk je naar optimalisatie door voortdurend en samen met de medewerkers een gedragen langetermijnaanpak te destilleren. Je zet afspraken en procedures op punt en garandeert een voortdurende quality control en een uitmuntende service op elk vlak. Op regelmatige basis heb je contact met de grotere klanten om de operationele service voor hen optimaal te houden.

Je brengt het bedrijf zo naar een volgend level. Hierbij neem je initiatief, lever je een actieve bijdrage en word je een sparring partner voor de CEO en Managing Director. Verdere verantwoordelijkheden behelsen het opvolgen/coördineren van personeelsbezetting, planning dispatching, fleetbeheer, … Je garandeert een fijne samenwerking tussen administratie, chauffeurs, werkplaats én de klanten. Je houdt vinger aan de pols bij vragen en bekommernissen van klanten. Bij dit alles leg je de focus op rendabiliteit, maar steeds op een menselijke wijze.

GEZOCHT PROFIEL

  • Hoger denkniveau
  • Ervaring in een leidinggevende operationele rol is een pluspunt. (bv. project manager, business unit manager, bedrijfsleider, operationeel verantwoordelijke, COO, coördinator,… )
  • Je bent bovenal een man van de praktijk. Bovenop een sterk gestructureerde aanpak ben je een krak in het vertalen van visie en strategie naar de werkvloer.
  • Je weet wat je wil, gaat voor gedragen beslissingen en neemt initiatief.
  • Je hoge mate van ownership levert een flexibele attitude op.
  • Je wil je engageren voor een langetermijnsamenwerking.

AANBOD

DTM is een sterke en gekende organisatie op mensenmaat. Je krijgt de kans om binnen dit (technologisch) vooruitstrevend bedrijf mee te zorgen voor een stabiele groei samen met een betrokken team. Je komt terecht in een no nonsense beleidsvoering met ruimte voor ontwikkeling. In ruil voor je gedreven inzet en verwezenlijkingen, wordt een markconforme verloning voorzien aangevuld met extralegale voordelen.

SOLLICITEER HIER