TAXI CARD PREPAID

Bestel uw taxi card online in enkele stappen

TAXI CARD PREPAID


Waarom zo'n taxi card?
  • U ontvangt 10% korting aangezien we werken met een ‘prepaid’ betaling. U kan uw budget zelf bepalen in schijven van 50€. Wij geven u per 50€, extra 5€ waarde op de kaart!
  • Hoe werkt het? U vraagt uw kaart aan en zet een budget naar keuze op de kaart. Na elke taxirit wordt de magneetkaart door een creditcard terminal in de taxi gehaald en wordt het taximeterbedrag in mindering gebracht. U ontvangt van uw chauffeur een bonnetje met uw saldo overzicht.
  • Ideaal om zonder cash uw taxi te betalen maar ook handig om mee te geven aan uw (uitgaande) kinderen of als origineel geschenk!
De DTM taxi card kan gekoppeld worden met onze mobiele app. Zo hoeft u de kaart zelfs niet meer fysiek bij u te hebben, maar kan u in-app een betaling via de kaart laten uitvoeren (meer info in deze video).

Opgelet, deze kaarten zijn enkel geldig in de taxi’s van DTM of zijn partners. Eventuele saldo’s op de kaart worden niet terugbetaald.


Hoe zo'n taxi card bestellen?
  • Zodra u op de bestelknop klikt, verschijnt onderaan deze pagina uw winkelwagen
  • U geeft het gewenste aantal schijven van 50 euro in door onder 'hoeveelheid' een getal in te vullen
  • Om verder te gaan, klikt u op 'check out with PayPal' en volgt u de instructies op
  • Stuur nog een mail na op taxicard[at]dtm.taxi met uw adresgegevens
Opgelet, de eerste maal dat u een taxi card besteld, maken wij een 'gratis' kaart voor u aan. In de toekomst volgt u dezelfde werkwijze en zullen wij het bedrag van uw bestelling toevoegen aan uw bestaande taxi card (vermeld wel steeds uw kaartnummer bij elke bestelling).


Liever via overschrijving?
Indien u nog geen taxi card heeft:
Schrijf over op ons rekeningnummer BE 19 7350454275 12 met vermelding van “taxi card + uw naam en volledige adresgegevens”.
In geval u reeds een taxi card heeft:
Schrijf over op ons rekeningnummer BE 19 7350454275 12 met vermelding van “taxi card + uw taxicard nummer”.

×