TAXI CARD BUSINESS

Bestel uw taxi card online in enkele stappen

TAXI CARD BUSINESS


Waarom zo'n taxi card?
  • Gebruik deze kaarten om op rekening van de firma te rijden. Na elke taxirit wordt de magneetkaart door een creditcard terminal in de taxi gehaald en komt het taximeterbedrag op uw maandelijkse factuur te staan.
  • U kan deze kaarten ook aan uw medewerkers of klanten/bezoekers bezorgen. U kan ze dan gebruiken zoals hierboven aangegeven, maar kan er tevens een gelimiteerd budget op gaan plaatsen (bv. maandelijks max. 75€) of er tijdslimitatie op zetten (bv. enkel komende vrijdagnacht te gebruiken). Een combinatie van budget en timing is uiteraard ook mogelijk.
    Indien het taximeterbedrag het budget op de kaart overschrijdt, kan de passagier altijd cash of met creditcard bijbetalen.

Single Use Card:
Deze kaarten zijn ideaal voor uw personeelsfeesten of nieuwjaarsrecepties. De kaarten worden dan voor éénmalig gebruik beschouwd en na gebruik zal onze chauffeur ze onmiddellijk inhouden. Ook hier kan u wederom zelf uw budget bepalen indien u dit wenst.


De DTM taxi card kan gekoppeld worden met onze mobiele app. Zo hoeft u de kaart zelfs niet meer fysiek bij u te hebben, maar kan u in-app een betaling via de kaart laten uitvoeren (meer info in deze video).

Hebt u nog geen klantenaccount? Stuur dan een mail naar reservation[at]dtm.taxi met uw bedrijfsgegevens.

Opgelet, deze kaarten zijn enkel geldig in de taxi’s van DTM of zijn partners.


Bestel uw taxi card hier

Hoe zo'n taxi card bestellen?
Stuur een mail naar taxicard[at]dtm.taxi met beschrijving van hoe u de kaart(en) wenst te gebruiken (zie bovenstaande opties). Wij zenden de kaart vervolgens kosteloos naar u toe. Daarna kan u altijd de functionaliteit van de kaart wijzigen door een mail te sturen naar taxicard[at]dtm.taxi.
×